Fest Meny

Selskap Meny

Vår festmeny er laget av sesongens beste råvarer, som vi endrer flere ganger i løpet av sesongen.

Dette er en meny som for oss representerer sommeren her i Molde.

Forretter

- Lettrøkt laks med ostekrem, granateple og dill.

- Røkt hval med geiteostkrem, reddik, asparges og honningglaserte valnøtter.

- Coppaskinke med parmesan, redikk, ruccola og valnøtter

Hovedretter

 - Hjort med blomkålkrem, sesongens grønnsaker, hasselbakt potet, rørte tyttebær og rødvinsaus.

- Kveite med potetmos, smørdampa nykål, sylta gulrøtter, og Beurre Blanc (Fransk hvit smørsaus)

- Lammecarre`med hasselbakt potet, honningglaserte rotgrønnsaker og rødvinsaus.

Desserter

- Jordbær med hylleblomstsirup, karamellisert hvit sjokolade og softis.

- Sjokoladefondant serveres med vaniljeis og marinert bær. 

 3 – retter 695,- Vinpakke 595,-

4 – retter 795,- Vinpakke 695,-

5 – retter 895,- Vinpakke 795,-

6 – retter 995,-  Vinpakke 895,-

Langkok og gryter

 Her er ett utvalg av enklere retter for de mer avslappa samlingene, hvor ikke stor buffet eller

flereretters meny føles riktig.  Store smaker og gode porsjoner er stikkord her.

- Krema Fiskesuppe med blåskjell, ferske reker, torsk og rotgrønnsaker Kr. 225,-

- Bacalao med Klippfisk fra Dybvik Kr. 275,-

- Andeconfit med potetstappe, bakte rotgrønnsaker, stekt sopp og rødvinssjy Kr. 295,-

- Sosakjøtt med potetstappe Kr. 275,-

- Coq au Vin med kokte poteter og brokkolini Kr. 275,-

- Lammefrikassè med dill, rotgrønnsaker og kokte poteter Kr. 275,-

- Viltgryte (hjort) med rotgrønsaker, potetstappe og rørte tyttebær Kr. 295,-

Desserter

- Jordbær med hylleblomstsirup, karamellisert hvit sjokolade og softis.

- Sjokoladefondant serveres med vaniljeis og marinert bær. 

Vardens Koltbord kr 695.-

- Varmrøykt laks med dill, rømme fra Røros og pepperrot.

- Skagensalat med ørretrogn og stangselleri

- Roastbiff med selleri remulade, sylta rødløk og kapers

- Steambun med pepperglaza svinenakke og kimchi

- Spekemat fra Tind

- Potetsalat med ramsløk

- Grønn salat

- Lokal ost

- Hjemmelagde elg karbonader med bløtstekt løk

- Urtebakte kyllinglår

- Saltbakte småpoteter, brød, aioli og smør

Meny for grupper

Vardens Fjellfjøl kr 375.- per person

Serveres som en delemeny på bordet, med alt det vi liker best fra lokalområdet. Vår anbefaling til lunsj

- Spekeskinke fra Tind 

- Roastbiff av hjort med selleriremulade, sylta rødløk og kapers

- Potetsalat med ramsløk 

- Tomatsalat

- Varmrøykt laks med agurk, fennikel, dill og rømme fra Røros med pepperrot

- Skagenrøre med ørretrogn og stangselleri

- Lokal ost

- Nybakt brød 

- Smør og ramsløkmajones

 Legg til:

- Softis med lokal jordbær og karamellisert hvit sjokolade + Kr. 95,-

 Lunsj / middag 2- retters Kr. 395,-/ 495,- 3-retters Kr. 495,-/ 595,-

Forretter

 - Potetvaffel med røykt laks, rømme fra Røros, pepperrot, dill og agurk

- Coppaskinke med parmesan, redikk, ruccola og valnøtter.

- Krema fiskesuppe med ferske reker, fisk og grønnsaker

Hovedretter

- Indrefilet med hasselbakt potet, smørdampet nykål, sesongens grønsaker og peppersaus.

- Baconsurret kyllingfilet med brie, smørdampet spinat og nypotet

- Stekt laks med ertepurè, agurk og fenikkel salat, hvitvinssaus og nypotet

Desserter

- Jordbær med hylleblomstsirup, karamellisert hvit sjokolade og softis.

- Sjokoladefondant serveres med vaniljeis og marinert bær. 

 Man må velge samme meny for hele selskapet, 

Men vi tilpasser selvfølgelig eventuelle allergier og dietter ved beskjed på forhånd